Мащабна спецакция в Асеновград и селата на територията на общината. 

...
Мащабна спецакция в Асеновград и селата на територията на общината. 
Коментари Харесай

Асеновград под полицейска обсада, проверяват и съседните сел...

Мащабна спецакция в Асеновград и селата на територията на общината.  Действията на униформените стартирали в 7 часа тази заран и с в посока към цялостното застраховане на публичния ред и пътна сигурност, предварителна защита и противопоставяне на битовата престъпност и попречване на възможни престъпления.

В профилираната интервенция вземат участие чиновници от районното ръководство, пловдивските отдел „ Икономическа полиция “ и браншове „ Специализирани полицейски сили “, „ Специални тактически дейности “ и „ Пътна полиция “, както и Зонално жандармерийско ръководство. Включени са и представители на Търговско дружество Национална агенция за приходите, Агенция „ Митници “, Областната дирекция по сигурност на храните и Регионалната дирекция по горите.

От смесените екипи се ревизират частни адреси, търговски обекти, коли и хора на територията на крайните квартали и махали в Асеновград, Садово и селата Болярци и Боянци, а до края на акцията в обсега им ще влязат и други обитаеми места. Междинни резултати от интервенцията ще бъдат предоставени преди обяд от шефа на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов и заместника му комисар Радослав Начев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР